Follow on Bloglovin

vrijdag 23 mei 2014

Nog een JACOB broekjeIk ben helemaal verliefd op het modelletje van de JACOB broekjes!

En Mauro staat er zo goed mee, dat ik meteen besloot om nog eentje te maken in een meer neutraler stofje dan mijn eerste.


Deze keer ging het een heel pak sneller en vlotter!Het enige wat ik anders deed, was een extra stofje met motief in het zakje voorzien. In dit stofje zal ik later ook nog een nieuw THEO hemdje maken zodat het als setje kan gedragen worden.6 opmerkingen:

 1. Héél leuk, dat zakje heb je dan gewoon een stukje Stof (tricote of katoen) bovenop je stof je van broek geplaatst voordat je de broek vast stikte? Ik vind dit effect namelijk héél leuk en heb zelf al zitten nadenken hoe ik dit zou kunnen doen in de toekomst. Verder een héél leuke broek hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gwendolyn, ik heb inderdaad gewoon een stukje katoen mee onder het zakje gestikt voor de broek in elkaar stond. en dan de naden van het stukje katoen mee vastgestikt in de naden van de broek. Ik weet niet of dat de meest professionele oplossing is, maar het werkt wel ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ellen,

  Naar aanleiding van jouw post heb ik zelf ook nog een jacobke in elkaar gestoken met gepimpte zakjes. Wat een leuk idee, en het werkt inderdaad prima. Dikke merci voor de inspiratie!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen Gwendolyn!! fotootjes? ;)

   Verwijderen
  2. Kan ik hier in een reactie ook een foto plaatsen, want dit lukt me allesinds niet (goentje in blogland hoor ;) ) Hier vind je wel een foto http://naaikarwaai.blogspot.be Ik heb er ook een linkje naar jouw blogpost ingezet.

   Verwijderen