Follow on Bloglovin

vrijdag 23 mei 2014

"Den Theo"Na de Jacob van Zonen09, wou ik me eens wagen aan "den Theo".

De handleiding is zo duidelijk en uitgebreid dat bijna iedereen ermee aan de slag kan. Hoe moeilijk kon dat zijn? :))

Het waren maar liefst 82 bladzijden om uit te printen!!


Aangezien ik nog niet zo heel lang naai, wou ik voorlopig alleen de simpele versie (a) maken (met korte mouwen dus). Het enige detail dat ik extra voorzien heb, is het paspel-borstzakje omdat ik wel een fan ben van paspels :D
Hier zijn ze dan, Mauro en Theo:
Ik heb wat problemen gehad met het wegwerken van de schoudernaden. De uitleg en tekeningen voor dat stuk waren naar mijn mening niet zo heel duidelijk. Uiteindelijk heb ik gemaild met Zonen09 en meteen hulp gekregen. Wat een super goeie service!!

Het bleek allemaal een pak simpeler te zijn dan ik had verwacht. Soms moet je gewoon minder hard nadenken en letterlijk doen wat in de handleiding staat!

Zo dus:
Het was trouwens ook de eerste keer dat ik met Kamsnaps werkte! Een groot succes! Alle hemdjes voor de kinderen worden hier in de toekomst zeker met Kamsnaps gemaakt!
Stofje is ook eentje van het stoffenspektakel, wat ik oorspronkelijk kocht om te verwerken in slabbetjes. Maar vond hem uiteindelijk te mooi voor een slabbetje en besloot deze dan maar te gebruiken voor het hemdje.
Tot slot wil Mauro graag nog eventjes zijn nieuwe auto-hemdje showen:
2 opmerkingen:

  1. oh Ellen heeft ook een blog, superleuk! ik zal je zeker verder volgen, mss kan je ook werken met bloglovin' is gemakkelijker om te volgen dan :) en alvast een heel mooie eerste TheoMauro ;) Grts Silke

    BeantwoordenVerwijderen