Follow on Bloglovin

donderdag 29 oktober 2015

Een Billie

Ik kocht onlangs het recentste patroon van Zonen09, den Billie.  Gewoon omdat ik een grote fan ben van Zonen09, van raglanmouwen en omdat "Den Billie" toch ook nog heel wat andere mogelijkheden biedt.

Ik maakte de small versie, raglan lange mouw in maat 110 met boordstof.  Hiervoor koos ik een tricotje van Andrea Lauren, Raccoon head Mustard. (en zwarte boordstof)

De Billie, die vind ik zoals verwacht.  Duidelijk, simpel, mooie pasvorm. Ik wilde hem eerst maken met rekbare paspel in de raglan-naden, maar na een bezoek in 2 verschillende winkels, waar geen van beiden rekbare paspel had, besloot ik om het maar gewoon zo te laten. Voor een simpele tshirt had ik geen zin om alle winkels af te rijden.

Het stofje, daar ben ik wat teleurgesteld.  Ik heb de stof 1x koud voor-gewassen en ik vind de kleuren al wat verbleekt en geeft een afgewassen look.  Andrea Lauren, ik weet niet of ik nog stofjes van jou ga kopen in de toekomst! Wat denken jullie van de kwaliteit van A.L.?

Anyway, den billie voor Mauro:
(Mauro had er geen zin in en wilde alleen maar tegen het raam (slecht licht) gaan staan en onnozel doen...


Stof: Andrea Lauren, Raccoon Head Mustard, gekocht online bij Cas&Nina
Patroon: Billie Zone 09

9 opmerkingen:

 1. Spijtig dat je niet tevreden bent van de kwaliteit. Ik had het onlangs ook voor met een stofje, maar dat was niet van Andrea Lauren. Hij staat er nochtans goed mee met zijn trui.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Billie is top, ik ben ook fan! Heel mooi in die stof...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kan ook een boordje tricot tussen je raglannaad steken! Geleerd van An Van Dessel, paspelpoezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is leuk, helemaal geweldig stofje ook! Ben gek op A.L. en heb al heel wat stofjes in huis...alles gewoon gewassen op 40gr en alles nog zoals ik het toegezonden kreeg. Jammer dat dat bij jou niet was..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Spijtig van de kwaliteit van de stof, maar niettemin een mooie Billie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook zot op de AL printjes, bij eentje had ik hetzelfde voor als jij. Ik dacht dat het aan mijn waskunsten lag :p

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben zwaar fan van de printjes van Andrea Lauren, en tot nu toe steeds tevreden geweest van de kwaliteit, maar heb er hier ook eentje liggen waar ik mijn twijfels bij heb. Maar ik dacht dat ze die stofjes bestelden bij Spoonflower en dat het er dus van afhangt welke kwaliteit tricot ze daar kiezen, maar ik kan ook helemaal mis zijn. Het ziet er in ieder geval wel supermooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige T-Shirt... Ik ben wel content v d kwaliteit jammer dat ze jóu niet weet te overtuigen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. zo leuk en mooi, spijtig van de kwaliteit :(

  BeantwoordenVerwijderen