Follow on Bloglovin

vrijdag 23 oktober 2015

Mijn 2 Raccoon-tjes

Telkens als ik die stoffen van Hamburger Liebe zie passeren ergens op het internet, dan klink ik automatisch als "oooooooohhh".
Maar telkens kocht ik ze niet omdat ik ze eigenlijk best wel redelijk duur vind.  Maar ondertussen is Mauro een beetje gegroeid en heeft hij wel wat tshirts en truitjes nodig in een grotere maat.  Dus kocht ik toch maar eens uit die Hamburger Liebe collectie.
Ik begon met mijn topfavoriet patroon voor truitjes, The Leather Sweater van La Maison Victor. (Ik zal proberen volgende keer wat origineler uit de hoek te komen :) )
Toen ik mauro zijn truitje geknipt had in het Raccoon-stofje, begon ik te bedenken dat ik misschien voor Senna nog net iets uit de stof kreeg.
En ja hoor, op de millimeter berekend, alsof het zo moest zijn...

Het nadeel is natuurlijk dat ze hetzelfde truitje hebben.  Ik ben zo niet voor identieken. Dus besloot ik om de halsboorden en de schouderlappen in kleur te wisselen voor Senna's versie.

Hier zijn ze dan, mijn 2 raccoontjes in hun matching truitje:
Patroon: 2x The Leather Sweater - La Maison Victor
Stof: Sweater stof van Hamburger Liebe - Cheeky Raccoon, gekocht bij CAS & NINA


12 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's! Ik ben ook niet zo voor dezelfde outfits, maar merk dat ik dat toch ook vaak doe, gewoon om het stofje op te krijgen. En onze jongens vinden ook vaak hetzelfde mooi. 't Zijn weer knappe leather sweaters geworden. Ik maakte ondertussen ook mijn eerste twee exemplaren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En hier ligt de Raccoon in lime en twee Babboontjes te wachten op verwerking, maar nog niet meteen een idee wat ik er van ga maken.

   Verwijderen
  2. Dankjewel! Ach ja, voor restjes op te krijgen, maken we een uitzondering wat matching outfits betreft :)
   Ik heb ook de Babboontjes (grijs met blauw) nog klaar liggen. Zal voor één van de volgende weken zijn denk ik. We hebben precies dezelfde stoffensmaak ;)

   Verwijderen
 2. En zo valt dat dan uiteindelijk nog mee hé, dat duur zijn, als je er twee truien uit krijgt :-) Het zijn mooie stofjes, inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh zo schattig! Ik heb met nog kunnen inhouden, voorlopig toch nog....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love matching outfits and the leather sweater! Op mijn blog zie je ook dat dat één van mijn favorieten is. 2 knappe kerels heb je daar trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook geen fan van matching outfits, maar het zou zonde zijn zo'n stofje aan kant te laten liggen he... je kan ze het nu ook gewoon op verschillende dagen laten dragen he ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooooh, zo'n leuke matching truitjes <3
  Ik nomineerde je trouwens voor een Liebster Award :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zo leuk! Ik ben ook fan van matching, maar niet identiek. Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super tof! Matching outfits vind ik wel af en toe fijn :-)
  Hier elk seizoen 1 matching outfit. (ze vragen er hier zelf achter)

  BeantwoordenVerwijderen