Follow on Bloglovin

maandag 15 juni 2015

4e Verjaardag in TRANSFORMERS -stijl (en ook een beetje brandweermannen)

Mijn allerliefste Mauro werd op 15 juni 4 jaar al!!!  Ik moet andere mama's niet vertellen hoe snel het allemaal gaat...

Mauro houdt van stoere dinges.  Momenteel is hij helemaal into Brandweermannen, Paw Patrol en vooral de Rescue Bots (de kinderversie van de Transformers)
Ondertussen is hij al trotse bezitter van een stuk of 8 van die robotten die je kan omvormen in dino's, auto's of andere voertuigen.

Ik besloot om voor hem eens op zoek te gaan naar een Transformers-stofje om een hemdje van te maken voor zijn verjaardag.
Man, heb ik hard moeten zoeken om iets leuks te vinden...  Uiteindelijk vond ik het op fabric.com
Ik kocht genoeg om ook een kroontje met diezelfde stof te kunnen maken.  De prijs zat al voorbij de limiet om vrijgesteld te worden van douanekosten, dus besloot ik er nog een stofje bij te nemen zodat ik op zen minst een vermindering op de verzendingskosten zou krijgen.
Een tijdje terug zag ik een super cool brandweermannen stofje van Timeless Treasures passeren.  Gelukkig hadden ze die ook bij fabric.com
3 dagen later zat alles in men brievenbus, 4 meter stof rechtstreeks vanuit de USA.

Nu vind ik de stofjes nogal fel en opzichtig (wel leuk, want anders had ik ze niet gekocht), dus ik weet niet of ik ze ook voor school zou aandoen, maar dat zien we wel weer na de vakantie.

We vierden Mauro's verjaardag helemaal in Transformers-stijl.  Ik kocht bordjes, bekers, servetten, vlaggetjes, fluitjes, tafellakens etc van de Transformers of op zen minst in het blauw/rood.
Ik vroeg de genodigden om zich te houden aan een dress-code: Blauw/Rood, de meesten hielden zich daar wel aan.

Mauro vond het een super feestje met veel leuke cadeautjes!

Het kroontje:De 2 hemdjes voor onze stoere superheld:

en langs achter:


Vooraan liet ik voor beide hemdjes de print doorlopen.  Achteraan deed ik dat alleen met het brandweer-hemdje.
Ik koos dan toch nog maar eens voor een paspel in de rug en ik besloot om deze keer geen plooi in de middenrug te maken.
Ik liet ook de eerste keer de voorpanden op de juiste-jongens manier sluiten (links over rechts).  Tot op heden deed ik dat altijd omgekeerd omdat ik dat gewoon zelf meer logisch vond.  Maar mijne wederhelft vond dat het vanaf nu eigenlijk "correct" moest zijn.  allee vooruit dan, ik zet men eigenwijsheid even opzij :)


En de Aan-foto's:
En tot slot nog enkele sfeerbeelden van het verjaardagsfeestje:


En het top-cadeautje, de nieuwe QUAD

1 opmerking: