Follow on Bloglovin

donderdag 21 mei 2015

Mijn 1e blogverjaardag

Vandaag is het mijn 1e blogverjaardag!
Vorig jaar rond deze tijd zat ik met een bolle buik te naaien en te bloggen.  En nu zijn we alweer een jaartje verder, een babytje rijker en een volle klerenkast met zelf-genaaide kleertjes (voor Mauro dan toch).


Even een korte samenvatting van mijn belangrijkste blogmomenten (huhum, dat klinkt zo officieel) :))*Mijn allereerste blogberichtje: "Mijn 1e jacobroek"
Intussen al lang op de stapel met te kleine kleertjes!  Na die 1e testversie volgenden er nog een 5-tal. (ook allemaal ergens op mijn blogje te vinden)

*Mijn leukste naaisel voor de kindjes: "mauro goes retro"
Deze was mijn 3e Theo, maar wel men eerste met lange mouwen.  Ik ben nog altijd even verliefd op het stofje dan toen ik het kocht.  Ookal is dat hemdje niet zo netjes afgewerkt als mijn recentste Theo's, deze houdt toch een speciaal plaatsje in mijn hart.  Mauro past er nog steeds in en het zal pikken wanneer deze ook op de "te klein" stapel beland.  Gelukkig moet zoon nr 2 nog veel groeien en komt er een moment dat hij het ook zal kunnen dragen.

*Het 1e kleedje dat ik voor mezelf maakte: "De 1e keer iets voor mezelf"
Ik maakte het kleedje in een test-stofje met de bedoeling om achteraf nog eentje te maken in een goede versie, maar die kwam er nooit.  Ik heb het kleedje ook nog nooit aangehad. Mijn verwachtingen van het resultaat lagen hoger en ik vond het al bij al toch niet zo geslaagd.

*Mijn leukste naaisel voor mezelf: "Simplicity 4020 truitje":
Dit was mijn absolute topper.  Zalig stofje om te dragen, zalig modelletje.  ik heb het intussen al zo dikwijls aangehad dat de stof begint op te wollen en te verslijten.  Succes dus!!

*Mijn blogbericht dat het meeste aantal bezoekers kreeg: "Een kast vol Leather Sweaters"
Wanneer er "la maison victor" in het blogbericht staat, is dat goed voor het dubbel aantal bezoekers dan bij "normale" berichten.
Dit was mijn eerste bandwerk-project.  Alle truitjes zijn veel gedragen door mauro en dus ook een succes.  Dit blogbericht was goed voor een dikke 660 bezoekers.


Op 1 jaar tijd:
-postte ik 40 blogberichten
-kreeg ik 95 reacties
-werd mijn blog 8466 keer bekeken
-verzamelde ik 55 volgers via Bloglovin

--> OK om te beginnen.  Maar dat zou ik tegen mijn 2e blogverjaardag toch graag minstens verdubbeld zien!  Bij 100 volgers doe ik een give-away!


10 opmerkingen: