Follow on Bloglovin

woensdag 26 november 2014

Mijn Kleine Tijger

Ik kwam onlangs de 1e keer op de website van Klijntje
Ik ben helemaal gek op stofjes met digitale fotoprint en Klijntje heeft daarin het grootste aanbod van de meeste stoffen webshops die ik tot nu toe bezocht.  Al snel was mijn winkelmandje goed gevuld! Meer daarover later!
Maar één van de stofjes die ik kocht, is toch mijn aller-grootste favoriet en mag de spits afbijten van mijn reeks fotoprint-naaisels!   De Witte Tijger!! ♥
Het stofje is een stevige tricot. Ik was oorspronkelijk van plan om er een t-shirt van te maken.  Maar dit stofje straalt echt iets warms en winters uit en ik vond het bijna zonde om er een dun t-shirt van te maken, zeker met de winter op komst. 
Met mijn meters overschot van petrol-kleurige Nicky Velours die ik enkele maanden geleden op het stoffenspektakel kocht, vond ik het een goed plan om beiden te combineren.  De witte tijgers omdat ik het mooi vind en de nicky velours om het warmer te maken.  

Ik knipte alle patroondelen dubbel uit. 1 x in de tijgertricot en 1x in de nicky velours en stikte beiden op mekaar en zette het truitje dan in elkaar.  Simpel, snel, warm en draagbaar ;) 
En voila:


Oorspronkelijk was mijn plan ook om zwarte boordstof te gebruiken, maar ik vond het net iets mooier met een blauw-achtige boordstof.  

En tot slot mijn kleine tijger Mauro in zijn nieuwe warme tijgertruiIk kon het dan weer niet laten om enorm veel foto's te nemen :)   
Hier nog een kleine selectie van mijn grote reeks: 
Patroon: Ottobre 1/2014 Totem Ow
Tijger tricot en boordstof: Klijntje
Nicky Velours (niet zichtbaar): stoffenspektakel


1 opmerking: