Follow on Bloglovin

woensdag 16 november 2016

Mitch Meets Mauro

Maanden aan een stuk, overal waar ik surfte, kwam ik dit mooie indianen-stofje tegen.  Helemaal verliefd op de Indianen-print, klikte ik het telkens in mijn winkelmandje...  en dan er weer terug uit want eigenlijk vond ik ze veel te duur! (+/-30 euro/meter)  (Dit was vorige winter)

Dit voorjaar, met moedertjesdag, was ik heel toevallig bij Madeline de Stoffenmadam aan het rondneuzen.  Als bij toeval, belandde het stofje in mijn handen.  Deze keer werd ik ook verliefd op de zachtheid en het gezellige wintergevoel van de zachte dikke sweaterstof.  
Toen er over moederdag-korting gesproken werd, was ik helemaal overhaald en bracht een metertje mee met bijhorende boordstof.

Een tijdje erna viel mijn oog op de Mitch-sweater uit La Maison Victor voor onze Mauro.  Perfecte combi in mijn ogen:
Ik deed de driekhoek gewoon mee in boordstof en stikte hem vast met een siersteek van de Bernina van een klasgenoot.  De siersteek zijn kleine driehoekjes en passen dus perfect bij het thema van de trui.  

Geen woorden meer nodig, alleen fotootjes ;)
Mijn excuses voor de soms vreemde belichting en kleuren.  Ik blijf het enorm moeilijk vinden om tijdens deze regenachtige dagen binnenshuis foto's in kunstlicht te nemen.  
Patroon: Mitch Sweater - La Maison Victor
Stoffen:  (madeline de stoffenmadam) Naam/Designer van het stofje weet ik niet, als iemand het weet, mag je het hieronder altijd vermelden ;)5 opmerkingen: