Follow on Bloglovin

woensdag 29 juli 2015

City Cars t-shirt

Bij mijn laatste bezoek aan Madeline De Stoffenmadam in Lier, kocht ik een leuk tricotje dat "City Cars" noemt.  Ik zou er voor Mauro een t-shirt van maken en koos meteen een roest-kleurige boordstof erbij.

Zo gezegd, zo gedaan!  Ik bladerde door mijn Ottobres en vond een patroon van een Raglan t-shirt met korte mouwen, exact zoals ik het in mijn hoofd had.

Mauro is weer super blij met zijn nieuwe t-shirt.  Ik maakte maatje 110 omdat dit nu zijn confectie maat is, maar achteraf bekeken had de t-shirt gerust een maatje (of 2) kleiner mogen zijn.

Leuk poseren zat er deze keer niet helemaal in.

Ik had nog een beetje overschot en ik draaide en ik keerde tot ik er voor Senna nog een broekje uit kreeg.  In diezelfde Ottobre stond het Summer-Sea Tricot broekje dat ik ooit nog al eens maakte.  Ik had niet genoeg stof om het patroon aan de stofvouw te leggen.  Ik knipte hem dus in 2x uit en zette hem achteraf aan elkaar.

Zo is elk beetje stof goed besteed geweest!  Of toch niet??   In al mijn enthousiasme om toch nog een broekje uit de restjes te krijgen, legde ik het patroon per ongeluk ondersteboven. En zo gebeurde het dat Senna een broekje had waarbij de autootjes op zijn kop stonden.  JAMMER!! Maar voor een speel-broekje voor thuis, kan het nog wel.
En mijn 2 boys samen met hun City Cars:)


en ik geef mijn broer een zetje:)Stof: City Cars, Madeline de Stoffenmadam
T-shirt: Raglan t-shirt Ottobre 3/2013
Broekje: "Summer Sea Tricot"-broekje uit Ottobre 3/2013


3 opmerkingen:

  1. oh, zo tof.... lekker hetzelfde stofje maar toch zo anders :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk! Ottobre heeft inderdaad wat grote maten, maar zo kan hij er wel lang van genieten :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schattig!!! Ben zelf er benieuwd naar het Billie patroon van Zonen09 want t-shirts zijn bij mij nog gene vetten geweest. :-)

    BeantwoordenVerwijderen