Follow on Bloglovin

woensdag 27 juli 2016

Star Wars voor stoere kerels

Eén van onze Mauro zijn beste schoolkameraadjes Seth, werd 5 en deed en verjaardagsfeestje.
Toen ik aan onze grootste held vroeg welk cadeautje Seth leuk zou vinden, kreeg ik volmonds te horen: "Seth houdt van Star Wars en jij moet iets naaien mama!".
Ok dan!


Nu had ik toch wel geluk dat de Stoffenstraat net een nieuwe lading Star Wars tricot binnen had!
Ik trok naar de Stoffenstraat en koos een ongelooflijk coole en stoere stof in het fel rood.  

Mauro poseerde even met de Star Wars trui voor Seth, alvorens we hem inpakten.  

Even geheel terzijde... de Stoffenstraat is echt wel een mega stoffenparadijs!!!  Daar gaan ze mij zeker nog zien komen!  Ik heb een ganse lading stoffen gekocht om mij in het najaar mee bezig te houden. 

Onze Mauro is trouwens helemaal verliefd op het stofje en stond erop dat ik voor hem dezelfde trui zou maken.  Aangezien ik niet meer voldoende overschot had om nog een exemplaar te maken, en zelfs geen volledig voorpand meer kon knippen uit de stof, loste ik het op een andere manier op.


Stoffen: Star Wars Tricot Stoffenstraat
Patroon: Leather Sweater - La Maison Victor (nogmaals!  en waarom ook niet hé, ik heb bijna alle maten getekend klaar liggen, het is maar uitknippen en door de overlock)
+ Cyriel Short (LMV)

4 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige stof! Die zal ik maar niet aan jesse laten zien of ik kan er ook om ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ola, tof tof! Ik heb een bezoekje aan de Stoffenstraat gepland, ik weet wat ik wil, ik zal niet teveel opzij mogen kijken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi cadeau voor dat vriendje! De Stoffenstraat is nog onbekend terrein voor mij, maar misschien moet ik daar toch ook eens passeren :-)

    BeantwoordenVerwijderen